FAQ

Se i vilket hus din lägenhet ligger.

Se i vilket hus din lägenhet ligger.

Går det inte boka kanske vi kan lösa något; Skriv ett mail med datum och antal personer, bokning@ulh.se

Prislista finns vid varje boendealternativ, ju längre du stannar ju billigare blir det ( upp till 4 veckor). Priset du fått i bekäftelsen gäller för boende mellan de datumen.

Du betalar för boendet vid incheckningen. Bor du längre än 2 veckor kan du delbetala men då betalar du enligt 2 veckors-pris första betalningen och får överskott tillgodo på nästa betalning. Bor du sedan ytterligare tid så är priset 4-veckorspriset (detta pga 14-dagars uppsägningsmöjligheten).
Betalning är möjlig med MasterCard, Visa och American Express. Önskar du betala via bank så använd BG 5023-1869, ange order- eller fakturanummer vid betalning.Vi kan fakturera företag efter överenskommelse. Vi undviker att hantera kontanter på hotellet.

SWISH går också bra om du meddelar oss på bokning@ulh.se att du tänker betala så. Skriv ordernummer eller fakturanummer på betalningen. Nummer 123 0893 677

Du kan boka så långt som vi har ledigt, priserna blir lägre per vecka upp till 4 veckor. Hyresperioden är dock den som du fått på bekräftelsen, uppsägningstid är ömsesidigt 14 dagar.
Önskas förlängning måste förfrågan ske i god tid och gäller först om du får ny bekräftelse.
Incheckningstid är tidigast 15:00 och rummet ska lämnas senast 12:00 utflyttningsdagen.

Rökning är INTE tillåten inomhus eller i dörröppning med dörr öppen, i någon av byggnaderna. Vi förbehåller oss rätten att debitera kostnad för sanering om rökning likväl har skett. Djur får endast medtagas efter bekräftelse på att lämplig lägenhet är bokad.  Vi har begränsat antal enbäddslägenheter där djur kan tillåtas. Inga djur eller annat allergiframkallande får medtagas i rum.

Orsakar rökning eller extensiv matlagning brandkårsutryckning kommer kostnaden debiteras hyresgäst. Om brandlarmet ljuder måste alla gäster evakuera berörd byggnad.

Cirka 15 minuters promenad från 
centrum i stadsdelen Luthagen hittar du Klangs Gränd. Kommer du med bil är det lättast att åka via Luthagsleden och svänga sydost ut på Tiundagatan. Kommer du med flyg eller tåg tar du buss från Uppsala Centralstation. Ett antal linjer 
tar dig nära Klangs Gränd. Se på www.ul.se för linjenummer och tider.

En bild över Klangs gränd 5 med lägenhetsbokstäver hittar du ovan under Bokning. Står det en 5:a eller Loft först bor du i lägenhet med egen ingång. Är det V eller G först så bor du i Villan eller Garaget med boende i korridor. Villan har samma dörr som till reception, ”Garaget” är på höger sida av byggnaden mittemot receptionen (G1-G6). Karta och övrig kontaktinformation hittar du här »

Vi hyr ut cyklar under ditt boende hos oss, skriv gärna redan vid bokningsförfrågan under önskemål att du vill hyra cykel då vi bara har ett begränsat antal. Priset är 75:- per dag, 250:- för en vecka , 400:- för 2 och 500:- för 4 veckor.

Här kan du följa vår solproduktion;

Klicka på detta för första huset
Klicka här för andra huset

och vi har nu även på ett tredje hus! Dessa paneler är de modernaste och ger cirka 10% bättre effekt!

Visning av dessa ”kiosk”-lägen fungera bäst på vanlig datorskärm. På plattor och telefoner får man scrolla lite för att se all info. Sidan växlar med ett par sekunders intervall.

I dessa fall använder vi oss av ett nyckelskåp monterat på väggen utanför receptionen på Villan ( det största huset). Koden erhålls om du ringer 018-50 50 41. Observera att lägenheter har adress 5 A-Ö, Stugan, Loft 1 och Loft 2. Rummen heter G 1-6 samt V 3-12. Karta finns över nyckelskåpet så du ser i vilket av de 5 gårdshusen du skall bo i. OBSERVERA att 5G är en lägenhet på andra våningen i huset vid entrén och att rum G5 ligger i korridor på bottenvåning i hus Garaget. Likaså är 5V en lägenhet i inre huset medan V5 är ett rum i Villan, receptionshuset.

För att parkera på hotellets platser behöver du ett parkeringstillstånd som du får av oss. Vi erbjuder parkering i mån av plats till våra gäster, men tänk på att parkera så att så många bilar som möjligt får plats. Var god parkera inte bakom andra fordon. Var vänlig respektera de reserverade platserna på hotellets parkering.

Under tiden du laddar din bil behöver du inget p-tillstånd. Pris 4:-/kWh

Parkering inne på gården är inte tillåten. Det förhindrar framkomligheten för brand- och räddningsfordon.

Uppgifter som lämnas via bokningsformulär är inte krypterade, lämna därför inga personliga sådana i bokningsförfrågan eller mail till oss. Uppgifterna sparas bara om du genomför en bokning och kompletteras med ditt mobiltelefonnummer. Mobiltelefonnumret behövs av säkerhetsskäl då hotellet är obemannat utanför kontorstid. Uppgifterna du lämnat sparas krypterat på en central server hos VisBook och är endast tillgängliga för dem som hanterar din bokning. Inloggningen är spårbar så det går få fram vilka som sett informationen. Vi använder INTE uppgifterna för direktreklam.